Bine ai venit pe blogul meu handmade.Vei gasi aici povestea sapunurilor mele, a unor creme cosmetice handmade, dar si tricotaje, retete culinare.

vineri, 8 aprilie 2011

" Buna dimineata!"-sapun racoritor

Ceaiul verde contine teina, tannini, vit. C, proteine, calciu,fluor, aminoacizi.  Sunt cunoscute efectele ceaiului verde asupra organismului: antioxidant, stimuleaza arderea grasimilor, inlatura oboseala intelectuala si fizica.Pe langa aceste efecte benefice asupra corpului, ceaiul verde poate fi folosit extern, contribuind la mentinerea placuta a infatisarii noastre.Prin proprietatea sa de legare a apei, duce la inmagazinarea acesteia in straturile exterioare ale pielii,pastrand astefel o piele supla, intinsa, intarziindu-i procesul de imbatranire prematura , o protejeaza de iritatii si inflamatii,de toxinele si impuritatile din mediul inconjurator.regularizeaza Ph-ul.
Menta stimuleaza sistemul nervos,fiind foarte potrivita in stari de oboseala mentala, stres, stari depresive, migrene, avand actiune racoritoare, refrisanta si antiimflamatorie.

Sapunul "Buna dimineata"contine ulei de cocos-responsabil de buna calitate a spumei si a puterii de curatare-ulei de masline, cunoscut pentru calitatile sale emoliente si hidratante si ulei de tarate de orez, foarte bogat in vitamina E, puternic antioxidant, hidratant;ma contine infuzie de ceai verde,  uleiurui esentiale de menta, lamaie si rozmarin, coaja de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu