Bine ai venit pe blogul meu handmade.Vei gasi aici povestea sapunurilor mele, a unor creme cosmetice handmade, dar si tricotaje, retete culinare.

miercuri, 4 mai 2011

Clabucel a inchis usa pentru cei nou veniti!

Clubul Clabucel, club ce functioneaza cu sarg pe site-ul www.super-parinti.com, a devenit exclusivist, elitist! .Niste fete harnice si talentate de altfel, au inceput sa creada ca au inventat ele atat roata cat si apa calda.Uita insa ca si ele au fost candva incepatoare, ca si ele au bantuit netul in aflarea unor mistere ale sapunaritului,ca si ele folosesc idei luate de prin site-urile englezesti...
De fapt Clabucel nu a inchis  usa pentru cei nou veniti, ci le-a trantit-o in nas!

6 comentarii:

  1. Poate pentru cei ca tine care numai citeau fara sa impartaseasca nimic. Alti vand carti, de ce nu cumperi una? Sau alti dau retete in speranta ca cineva cumpara ingrediente de la ei? tu ce ai oferit din ce ai invatat? Ca vad ca si tu ai sapunuri, crosetezi...habar nu am...poate ai si copii...50 de mesaje e asa mult? Orice casa are o regula...si intra numai cine se poate conforma. Tu ai ales sa nu contribui...sa nu impartasesti...de ce esti asa suparata?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti intr-o mare eroare stimata doamna.
    Clubul Clabucel nu a devenit nici elitist si nici exclusivist.
    Daca aveau impresia ca au inventat roata si apa calda, puneau frumusel un lacatel pe "usa" si se mutau discret si direct intr-un grup de discutii privat pe google sau mai stiu eu ce site ce ofera aceasta optiune.
    Pur si simplu, administratorii www.super-parinti.com au decis ca nu e suficient sa fii membru inactiv in aceast forum pentru a participa la aceste discutii. Astfel, oricine dovedeste un minim de activitate (50 de mesaje in forum) si un dram de bunavointa poate participa la aceste discutii... accentul se pune pe PARTICIPARE ... si nu pe citire anonima.
    Pana la urma, Clubul Clabucel nu e detinatorul adevarurilor absolute si tot ce se discutia acolo poate gasit in largul internet ... cei drept nu chiar "para malaiata in gura lui natafleata" tradus, sintetizat si experimentat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate doamne,
    Hotararea cu cele 5o de mesaje a fost luata ulterior, cand mai multe forumiste s-au sesizat.
    Mai intai ati inchis clubul....
    Dar nu este nicio problema, ramaneti voi intre voi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru Luthelo, in mod deosebit,
    Cand am facut primul meu sapun, l-am prezentat clubului Clabucel. Eram chiar la inceputul activitatii mele de sapunareasa.Cand am reusit sa fac alte sapunuri care sa merite prezentarea, usa s-a inchis.Nu am vrut sa fiu doar o consumatoare de informatii.Imi fac singura retetele cu ajutorul Soapcalc, nu-i mare filosofie.
    In alta ordine de idei,accept sfatul de a MAI cumpara o carte. Nu ar fi prima, si daca voi gasi una care sa ma intereseze, o voi si citi.Dar ar fi bine ca tu sa si citesti niste carti, pentru ca dupa modul in care scrii, se vede ca nu ai prea facut-o.
    " Alti vand carti, de ce nu cumperi una? Sau alti ....."
    Corect este Altii vand carti(...)(...)altii...
    Pentru ca pronumele nehotarat altii se scrie cu doi i.Cand este adjectiv pronominal nehotarat este cu un i, dar atunci trebuia sa aiba un substantiv pe langa el.Ex.:alti oameni, alti cititori, etc.

    Pentru consultatii gramaticale in scopul fdolosirii corecte a limbii romane sant oricand la dispozitia celor interesati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sau "sunt oricand la dispozitia celor interesati"
    ...

    Ramanem noi intre noi...pas celor care hotarasc sa bage chimicale intr-un sapun care se doreste natural;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Tu nu erai tocmai nou venita. Sunt asa de neaspectuase sapunurile tale...fara rautate! doar o constatare

    RăspundețiȘtergere